Fakültemiz Beşinci Dönem Mezunlarını Verdi

Diş Hekimliği Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 3 Eylül 2020 Perşembe günü saat 14:00'da pandemi nedeniyle online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını ve sunumunu Dr. Öğr. Üyesi Didem ODABAŞI'nın yaptığı tören İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.

Bu yıl 5. Dönem mezunlarımızın yer aldığı törene Rektör Prof.Dr. Ali AKDOĞAN, Fakülte Dekan V. Prof.Dr. Varol ÇANAKÇI, Dekan Yardımcıları ile Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun öğrenciler adına konuşma yapan dönem birincisi Merve GÜNGÖR'ün konuşması ile devam eden online (çevrimiçi)  törende yeni mezunlarımız meslek yemini ettikten sonra; Dekan V. Prof. Dr. Varol ÇANAKÇI ve Rektör Prof.Dr. Ali AKDOĞAN ile Fakültemiz öğretim üyelerinin öğrencilerimize dilek ve temennilerini söylemesinin ardından son buldu.

Tüm mezun öğrencilerimizi tebrik eder, bir ömür boyu başarılar dileriz.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Online (Çevrimiçi) Mezuniyet Töreni < Video

Eklenme Tarihi : 04-09-2020 10:42:30