22 Kasım Diş Hekimliği Günü Mesajı

Değerli Meslektaşlarım,
Dünya çapında halk sağlığı krizine yol açan Covid-19 süresince görevimizi layığı ile
yerine getirmek için hep birlikte üstün bir çaba sarf etmekteyiz.
En riskli meslek grubuna dahil olmamıza rağmen gerekli önlemleri alarak; hastalarımızı,
ekibimizi ve kendimizi korumaya özen göstermekteyiz. Bireylerin ağız ve diş sağlığının
iyileştirilmesi ile tedavilerinin gerçekleştirilmesi konusunda özverili bir şekilde
çalışmalarımız sürmekte, covid-19 ile mücadelere ağız ve diş sağlığının önemne binaen virüs ile mücadele kapsamında  ön saflarda yer almaktayız.

Tarih boyunca el becerisi ve yaratıcılık ile gelişmiş mesleğimizi; Modern hizmet binamızda bilim ve teknik ile yoğurarak toplumun gülüşüne katkı sağlamaya ve genel refahını yükseltmeye hizmet etmekteyiz. Bu vesileyle; toplumda ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında ve tedavisinde  Pandemi döneminin ağır şartlarında dahi büyük bir özveri ile ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan ve insanların gülüşüne katkı sağlayan bu mesleğin mensubu olmaktan mutluluk duymak ile birlikte yıllardır bu amaçla çalışan bütün öğretim elemanlarımızın, çalışanlarımızın ve diş hekimi adayı öğrencilerimizin Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını ve 22 Kasım Diş Hekimleri gününü kutlar sevgi ve saygılar sunar başarılar dilerim.

Prof.Dr. Varol ÇANAKÇI

Eklenme Tarihi : 22-11-2020 22:02:53