Üniversitemizde 'Klinik Uygulamalarda Dental Fotoğrafçılık' Anlatıldı

Üniversitemizde “Klinik Uygulamalarda Dental Fotoğrafçılık” konulu konferans gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Çotanak Salonu’nda tarihinde gerçekleştirilen konferansa Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ve uzmanlık öğrencileri katıldı. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ve ODÜBAP birimi tarafından “Bilimsel Etkinlik Düzenleme Projeleri” kapsamında desteklenen konferansta teorik ve pratik uygulamalar anlatıldı.

Gerçekleştirilen konferansta Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Çağrı Ural davetli konuşmacı olarak yer aldı. Konferansta klinikte hasta fotoğraflamasına neden ihtiyaç duyulduğu, fotoğraf çekiminde ihtiyaç duyulan ekipmanların neler olduğu, ağız içi ve dışı fotoğraf çekim protokolleri ve fotoğraf çekiminde sık yapılan hatalar/çözüm yolları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Eklenme Tarihi : 03-12-2018 11:00:56