DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine - Ders Kayıtları ve Ders Seçme Hakkında

Bütün öğrencilerimizin ders kayıtları ve ders seçme işlemleri Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi'nden yapılmış olup, öğrencilerimizin ders kayıtlamasıyla ilgili belgeyi  fakültemiz öğrenci işlerinde imzalaması gerekmektedir.

---------------------------------------------------------------

( Fakültemize İlk Kayıt İşlemleri İçin ) ↓

Kayıt ile İlgili Bilgiler ve Evraklar

Ağustos ayında ilgili tarih aralığında https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden kaydını tamamlamış öğrencilerimizin dosyalarına eklenmek üzere aşağıda bulunan belge ve formları fakültemiz öğrenci işlerine en geç derslerin başladığı süreçte teslim etmesi gerekmektedir.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler ve Açıklayıcı Bilgiler:

1-      ÖSYM’nin web sayfasından alınacak olan sınav sonuç belgesi çıktısı.

2-      Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı lise diplomasının aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet/Çıkış Belgesinin aslı,

3-      Nüfus Cüzdanı fotokopisi, (Kayıt esnasında Üniversitemiz yetkileri tarafından onaylanacaktır),

4-       6 (altı) adet 4,5x6cm ebadında renkli fotoğraf, fotoğrafların arkasına ad-soyad, bölüm ve öğrenci numarası yazılması gerekmektedir.

5-      Askerlik sorunu olan erkek adaylar askerlik durum belgesini getirmeleri gerekmektedir,

Formlar:

Öğrenci Tanıtım ve Kayıt Formu     (Doldurulması Zorunlu)

Beyana Esas Bilgiler Formu           (Doldurulması Zorunlu )

Öğrenci Sosyal Bilgi Formu            ( Doldurulması Zorunlu)

Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Başvuru Dilekçesi   (Sınava Katılmak İsteyenler doldurmalıdır.)

Diş Hekimliği Fakültesi Güz Dönemi Ders Programı

Öğrenci Bilgi Sistemi Giriş  ( İlk şifre oluşturulurken baba adınin tüm karakterleri BÜYÜK harfle yazılacak.)

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri  (Dönem Uzatan Öğrenciler için geçerlidir.)

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00