DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Fakültemiz Üçüncü Mezunlarını Verdi

Diş Hekimliği Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Aydemir, akademik ve idari personel, öğrenciler, mezun olan öğrencilerin aileleri ve davetliler katıldı.

> > H a b e r i n   D e v a m ı

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00