DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

2021 DUS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Fakültemize Yerleşen Adayların Dikkatine

DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK ( DUS ) ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ATAMALARINDA İSTENEN EVRAKLAR

AÇIKTAN ATANACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER

1. Dilekçe

2. Başvuru Formu
3. 14 (On dört) Adet Fotoğraf
4. 2 (İki) Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5. Diploma veya Çıkış Belgesi (Noter Onaylı) veya e-Devletten alınan Karekod ve/veya doğrulama kodu bulunan belge
6. DUS Kazandı Belgesi

7.  DUS Yerleştirme Belgesi
8. Sağlık Kurulu Raporu (Üniversitenin önereceği ve / veya tam teşekküllü resmî bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir.)
9. İkametgâh Belgesi
10. Adli Sicil Kayıt Belgesi
11. Kamuda daha önce çalışıp ayrılmış olanlardan kurumdan alacakları Hizmet Belgesi

Erkek Adaylardan;
12. Askerliğini Yapmamış Olanlardan: 2 (İki) Nüsha Askerlik Durum Belgesi (Biri Asıl Veya Noter Tasdikli)
13. Askerliğini Yapmış Olanlardan: Terhis Belgesi Fotokopisi (e-Devletten alınan belge terhis tarihi içermiyorsa bağlı bulunduğu Askerlik Şubesi'nden Terhis Belgesi getirilmesi.)

NAKLEN ATANACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER

1. Dilekçe

2. Başvuru Formu
3. 14 (Ondört) Adet Fotoğraf
4. 2 (İki) Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5. Diploma veya Çıkış Belgesi (Noter Onaylı)
6. DUS Kazandı Belgesi

7. DUS Yerleştirme Belgesi
8. Hizmet Belgesi

Erkek Adaylardan;
9. Askerliğini Yapmamış Olanlardan: 2 (İki) Nüsha Askerlik Durum Belgesi (Biri asıl yada Noter Tasdikli)
10. Askerliğini Yapmış Olanlardan: Terhis Belgesi Fotokopisi (e-Devletten alınan belge terhis tarihi içermiyorsa bağlı bulunduğu Askerlik Şubesi'nden Terhis Belgesi getirilmesi.)

Başvuruların internette ÖSYM'ce yayınlanmasının ertesi günü 1. gün sayılmak kaydıyla 10 (On) iş günü içinde Dekanlığımıza yapılması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 14 Mart 2022 günü mesai bitimidir.

•  Başvurular şahsen (ya da noter vekaleti yoluyla) veya posta ile yapılacaktır. Posta yolu ile gönderilen evrakların Dekanlığımıza 14 Mart 2022 tarihi mesai bitimine kadar ulaşması gerekmektedir. Posta yolu ile gönderilen evraklar başvuru süresi içerisinde Dekanlığımıza ulaşmaması halinde dikkate alınmayacaktır. Eksik evraklı başvurular işleme alınmayacaktır.

Not: e-Devletten alınan tüm belgeler net okunabilir bir şekilde üzerinde karekod ve/veya doğrulama kodu olması gerekmektedir.

Adres:  Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi

Cumhuriyet Mah. Mustafa Kemal Bulvarı No: 254