DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Diş Hekimliği Fakültesinden Fidan Dikme Etkinliği

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlatmış olduğu "Geleceğe Nefes Ol” etkinliği kapsamında üniversitemiz tarafından verilen destek kapsamında, 22 Kasım Diş Hekimleri günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Fakültemiz  tarafından düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof.Dr. Ali AKDOĞAN, Dekanımız Prof. Dr. Varol ÇANAKÇI, Diş Hekimliği Fakültesi akademik personeli ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Varol ÇANAKÇI konuşmasında: “Toplumda ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında özveri ile çalışan, gerek koruyucu hekimlik gerekse tedavi edici hekimlik açısından üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak büyük bir özveri ile çalışan öğretim elemanlarımızın, çalışanlarımızın ve diş hekimi adayı öğrencilerimizin  22 Kasım Diş Hekimleri günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’nı kutlar sevgi ve saygılar sunar başarılar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmanın ardından Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Rektör Prof. Dr.Ali AKDOĞAN, Fakülte yönetimi ve öğretim üyeleri de öğrencilerle birlikte fidan dikerek "geleceğe nefes ol" kampanyasına destek verdi.

Eklenme Tarihi : 24-11-2021 13:29:43