Fakültemiz Personeli Adem KARADENİZ'in Başarısı

Fakültemiz personeli aynı zamanda görme engelli sporcu Adem KARADENİZ, Mersin’de düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonası’ndan gümüş madalya ile döndü.

Daha önceki yıllarda da kazandığı madalyaları dikkatleri üzerine çeken Orduspor Görme Engelliler sporcusu Karadeniz, Mersin’den de boş dönmedi.

13-15 Mayıs Mersin’de yapılan ve 500 civarında sporcunun katıldığı Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Atletizm Şampiyonası Büyük Erkekler Cirit Atmada Orduspor Görme Engelliler sporcusu Adem KARADENİZ B3 kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

Görme Engelliler İl Temsilcisi ve Antrenör Yadikar Erkan Çömlek, Adem KARADENİZ’in geçmiş yıllarda da Ordu’ya madalyaları döndüğünü hatırlatarak, Mersin’deki Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda da gümüş madalya kazanarak Ordu’nun gururu olduğunu dile getirdi.

Kaynak:Ordu Hayat

Eklenme Tarihi : 19-05-2022 16:27:48